***       Водещите новини за деня до 13.00

...
   ***       Водещите новини за деня до 13.00
Коментари Харесай

Водещите новини! Следващият премиер – служебен, въпросът е кога. Бомбени заплахи из София. Българки са принуждавани да проституират

   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 28 март   

 

След като партия „ ИТН " върна проучвателния мандат, който получи през днешния ден от президента Румен Радев.

Идва ред на консултациите за сформирането на длъжностен кабинет.

***

„ Ще задържа тази директория няколко секунди ", сподели Вълчев и върна несбъднат третия мандат за сформиране на държавно управление.

***

Заплаха за бомба в Софийския университет. От Министерство на вътрешните работи също потвърдиха, че има подобен сигнал.

На електронната поща на висшето образователно заведение е получен застрашителен имейл за сложено взривно устройство.

***

Сигнал за бомба е получен в Съдебната палата, заяви NOVA. Той е получен към 09.00 ч. В момента се прави инспекция.

***

Българки са принуждавани да проституират в Италия и били бити с бейзболни бухалки, в случай че се съпротивлявали като към тях е проявена особена свирепост. Това стана ясно след следствие на италианските управляващи. 22 души към този момент са задържани в Италия, 21 от които са българи. Четирима души са арестувани и у нас. Те са от Лом и Враца и ще бъдат екстрадирани в Италия по решение на Окръжния съд в Монтана.

Българките отивали зад граница с заричане за работа, а по-късно са били принуждавани да проституират. Седалището на незаконната група е било в град Лече, а ръководителите ѝ са изпращали парите в България.

***

***

Днес се дава опция да спестим 100 млн. лева На българските данъкоплатци. Ако създадем изборите 2 в 1 това дава опция едно цяло осъществяване на избори да бъде спестено.

Президентската институция би трябвало да се концентрира в диалози с евентуалните служебни министър председатели, тъй че да не изпуснем датата. Това разяснява съпредседателят на „ Продължаваме промяната " Кирил Петков пред публицисти в Народното събрание.

***

„ Няма да разреша Росен Желязков да бъде длъжностен министър-председател. Няма да е красиво президентът да уточни и Главчев. Защото когато ГЕРБ ръководи, ръководи лидерски, с цялата си мощност в името и за богатството на хората. Няма да разреша цялата акция да мине все едно ние управляваме “.

***

Петима съветски публицисти, работещи за самостоятелни медии, бяха задържани нощес и през днешния ден, съобщи Франс прес.

През нощта полицията е арестувала Екатерина Аникиевич от медията СОТАвижън и Константин Джаров от РусНюз, заяви неправителствената организация ОВД-Инфо, профилирана в това да следи за случаи на репресии в Русия.

***

Руски съд осъди през вчерашния ден на 6 години затвор мъж, разгласил в интернет мнения, с които осъжда нахлуването на съветските сили в Украйна, съобщи Франс прес.

Тридесет и пет годишният Николай Фарафонов е приет за отговорен за " обществени апели за осъществяване на терористични актове " от боен съд в съветската република Коми и ще излежи присъдата си в лагер при " елементарен режим ", оповестиха локални медии.

***

Към сутринта на 28 март, съгласно формалната информация на прокурорите за малолетни, 537 деца са били убити и повече от 1269 са били ранени с друга степен на тежест, се споделя в изказване на Главната прокуратура на Украйна.

***

Ръководителят на съветското външно разузнаване тази седмица е посетил Северна Корея, с цел да задълбочи двустранното съдействие сред Москва и Пхенян и да разиска по-широкообхватната районна сигурност, съобщи Ройтерс, като се базира на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия.

Сергей Наришкин, който е отпред на службата, наследила Първо основно ръководство на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), е бил в Пхенян от 25 до 27 март. Той се е срещнал със севернокорейския министър на държавната сигурност И Чън-да.

***

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР